Årsmöte 2022

Härmed kallar Doxa till årsmöte!

När? Onsdagen den 4 maj kl 18.00. Var? Café Athen i AF-borgen

Medlemmar och icke-medlemmar är välkomna. Endast medlemmar har rösträtt i besluten som skall tas.

Du som medlem har stor möjlighet att påverka Doxas framtid! Att närvara på mötet är en möjlighet att göra sin röst hörd. Du har också möjlighet att skicka in motioner om hur du anser att Doxa bör fungera och agera framåt! Vill du att Doxa börjar sälja mer merch eller har du hittat något i stadgarna som du anser bör ändras? Skriv ner detta och skicka ett mail till foreningendoxa@gmail.com senast den 20 april.

Är du inte medlem men vill bli det för att kunna rösta och skriva motioner? Inga problem! Du hittar en länk i vår profil på instagram samt på vår hemsida där du snabbt och enkelt blir medlem.

Dagordning samt de dokument som skall diskuteras finns tillgängliga på vår hemsida en vecka före mötet.

Kontakta styrelsen via våra sociala medier eller foreningendoxa@gmail.com om du har frågor om mötet!

Tryck på knappen nedan för att komma till en mapp med all våra dokument inför årsmötet 2022

Skapa din hemsida gratis!